Lidmaatschap

Als lid van onze vereniging "De Laatste Eer" betaalt u momenteel (voor een automatische betaling) een contributie van € 15,.. per jaar. Voor het betalen per acceptgiro betaalt u € 16.50 per jaar. Dit vanaf de leeftijd van 18 jaar. Kinderen/jeugdleden zijn vrij van contributie.

 

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld op de ledenvergadering, ook wordt jaarlijks op dezelfde ledenvergadering de ledenkorting vastgesteld, deze bedraagt nu € 525,--

 

Wordt u op latere leeftijd lid en het entreebedrag kunt of wilt u niet betalen dan is het mogelijk te kiezen voor een aangepast percentage van de ledenkorting.

 

Als lid van de vereniging het u recht op verzorging en het regelen van de uitvaart volgens uw wensen.

 

Vul het onderstaande formulier volledig in om uw aanmelding naar ons te versturen. Na ontvangst wordt uw aanmelding beoordeeld en ontvangt u van ons een bevestiging. Deze  bevat informatie over uw lidmaatschap en de ledenkorting.

 

U kunt dit formulier ook gebruiken voor wijzigingen in uw gezinssituatie. (geboorte, verhuizing etc.) in het veld: opmerkingen en/of wijzigingen.

 

Door het versturen van dit formulier machtigt u onze uitvaartvereniging om jaarlijks de verschuldigde contributie te incasseren en gaat u akkoord met de voorwaarden (opvraagbaar bij de voorzitter van het bestuur dhr. J. Dijkstra).

 

U kunt zich ook aanmelden door een briefje te versturen met de benodigde gegevens.
Dit kunt u sturen naar:

D. Postma-de Jong

Bonhommestraat 2

9283 VC Surhuizum. 

Aanmeldformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.